Концертът на КЛАС се мести в друга ЗАЛА

04 Февруари 2013
news page

Легендарната българска ню уейв група КЛАС се завръща с първи самостоятелен концерт от 19 години насам. 

То ще се състои на 19 април, но вместо в предварително планираната зала 'Фестивална', ще бъде в Интер Експо Център - Зала 4.

Причината е в снимането на поредното ТВ шоу, което ще ангажира 'Фестивална' в продължение на четири месеца - съобщават организаторите от Loud Concerts.

КЛАС вече участваха на музикалните събития, посветени на Димитър Воев - 'Улица Нов живот', които се проведоха в София през месец октомври миналата година, но сега вече говорим за наистина самостоятелен концерт.

В него ще има зрелищнa мултимедия и ефекти, както и най-големите хитове на КЛАС като 'Река си ти', 'Чай', 'Госпожа Емилия' и др. от трите албума на групата, както и няколко песни от най-новия албум, който предстои да излезе до края на годината.

"В процеса на работа започнахме да установяваме, че все повече хора се чудят дали някога отново ще ни видят на сцената. И най-сетне дойде един удобен повод да го направим." – споделя Иван Градинаров - един от създателите на бандата.

Дългогодишната пауза, КЛАС обясняват със стремеж към качеството на музикалния продукт, който предлагат на аудиторията.

Новият им сингъл, чието заглавие все още е тайна, ще излезе след няколко седмици.

БИЛЕТИТЕ за концерта на КЛАС с цена 30 лв ще намерите в мрежата Ticketstream.bg и Tixgate.com, а в деня на концерта и на входа на залата - цената е 40 лв.


Източник: loudconcerts.com