Вратата пред РИЧИ САМБОРА в BON JOVI е ОТВОРЕНА

21 Май 2013
news page

ДЖОН БОН ДЖОУВИ съобщи, че вратата пред РИЧИ САМБОРА е отворена и той може да се върне в групата, когато реши, че е готов за това.

Певецът все така не иска да обсъжда в подробности отсъствието на китариста от първата част от световното турнето на BON JOVI, което миналата седмица премина и през София. В същото време, той подчертава, че причините не са пари или скандал между тях двамата.   

Пристигнахме в Калгари ден преди концерта, защото полетът е доста дълъг. Ричи трябваше да се присъедини към нас направо в деня на шоуто." - разказва БОН ДЖОУВИ пред британския вестник The Mirror.

В 15.30 - часове преди началото, мениджърът ни ми каза: ‘Познай, какво стана?’ Даже не трябваше да зъвършва изречението, за да разбера. Беше се случвало и преди. Все пак, излязохме на сцената, защото не можехме да разочароваме феновете.”

Вокалистът признава, че не е виждал своя колега оттогава.

Говорихме веднъж по телефона - само веднъж за тези 6 седмици и 18 концерта. Не е уволнене, не сме се карали и определено не става дума за пари. Може да се върне, когато почувства, че е е готов да умира на сцената всяка вечер, така както аз излизам на нея. Няма сърдити, няма обидени.

Преди 2 години, РИЧИ САМБОРА отново не участва в турнето на BON JOVI, след като се оттегли в клиника, за да се лекува от алкохолна зависимост. 

Междувременно, организаторите на концерат в София - Balkan Entertainment разпространиха днес следното съобщение:

"Във връзка с появилите се интервюта в български медии с г-н Били Ферос (Billy Ferros) по повод информация, свързана с европейското турне на групата Bon Jovi и по-специално концерта, състоял се на 14 май в София, моля да се запознаете с официалното становище на мениджмънта на групата:

"Наскоро в националния телевизионен ефир в България се появиха изказвания на човек на име г-н Били Ферос (Billy Ferros), който твърди,  че има съществуващи взаимоотношения с групата Bon Jovi, включително, че е неин мениджър и промоутър. Той направи много лъжливи изказвания по повод здравословното състояние на Джон Бон Джоуви и се позова на неофициални профили на артиста и групата в социалните мрежи. Този човек по никакъв начин не е свързан с групата, с нейния мениджмънт или с организатора на концерта им в София и думите му не бива да се приемат за достоверни."  

Болкън Ентъртейнмънт остава на разположение за всякаква официално потвърдена информация, свързана с концерта на Bon Jovi в София или предстоящото европейско турне, както и за потвърждаване достоверността на всички твърдения на неофициални източници в тази връзка, преди да им бъде дадена гласност
." 

Източник: classicrockmagazine.com