Виж и чуй как се записва новия сингъл на MANOWAR!

20 Юни 2008
news page

По време на скорошното си посещение в белгийското Galaxy Studios, режисьорът Нийл Джонсън е успял да заснеме част от процеса на записите за трепетно очаквания от хиляди manowarriors нов сингъл на Manowar, "Die with Honor". В клипа в края на настоящата новина (1:45 мин. след началото му) ще имате честта да видите как самият Джоуи ДеМайо ръководи работата на хористите, увековечаващи гласовете си за въпросния бъдещ химн на "кралете", както и за ковящата се в момента нова версия на епоса "The Crown and the Ring".

Официалната премиера на "Die with Honor" ще се състои по време на Magic Circle Festival 2008, когато ще бъдат раздадени 20 хиляди безплатни копия от сингъла. Събитието ще се проведе от 9 до 12 юли в Бад Аролзен в Германия - само седмица след концерта на Джоуи и воините му в Каварна на 5 юли.

Сега обаче е време да преклоним глава и да слушаме...

Fearless hearts filled with pride
Into glory we shall ride!
Fight with blood! Fight with steel!
Die with honor! Never yield!

P.S. След като изгледа видеото няколко пъти и успя да наизусти текста на песента, хер доктор Стиф Стифенщайн не се сдържа, извади на показ надуваемия меч, с който идва тайно на работа, откакто разбра, че любимците му Manowar отново ще свирят в България, и започна да търчи из студиото на Тангра Мега Рок, сечейки въображаеми whimps and posers и крещейки неистово: "Ето, това е истински палар метал! Нека Менолар изпият кръвта на всички, които са против тях!!!"

Източник: blabbermouth.net