Трикратният канадски шампион на ВЪЗДУШНА КИТАРА излиза в пенсия

29 Юли 2010
news page

Джони Юта - взел сценичния си псевдоним от героя на Киану Рийвс във филма ‘Точка на пречупване’ -  обяви, че ще окачи въображаемата си китара на пирона, след Световното по въздушни китари във Финландия тази година.

Канадецът, чието истинско име е Коул Мейсън, е шампион на страната си в три последователни години и е твърдо решен да се откаже на върха на кариерата си:

"Точно като Майкъл Джордън, пък и е време да дам път на младите таланти в Канада." – разнежва се Юта, който въпреки размазващото си надмощие на местна почва, все още няма Световна титла.

"Не съжалявам за нищо в кариерата си, освен за всички тези пропуснати възможности във Финландия...” -  коментира представянето си на Световните първенства, които от 1996 се провеждат всяка година в скандинавската страна.

ДЖОНИ ЮТА

След официалното си отказване, ДЖОНИ ЮТА ще продължи да е близо до ВЪЗДУШНАТА КИТАРА, но като организатор, мениджър, MC и други, подобно на американския БОГ в дисциплината – Бьорн Тюрок.

Едно от най-характерните неща в кариерата на ДЖОНИ ЮТА, според канадските медии, е неутолимият му апетит за секс, наркотици и рокендрол.

Източник: chartattack.com